Scroll Top

All-electric oplossingen – ATLANTIC

Met alles wat we doen, richten we ons op duurzame, all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen. Omdat we zowel ventilatie, als warmtepompen als aircoheaters leveren, kunnen we de beste all-electric totaaloplossingen bieden om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren.

Bewezen kwaliteit met een constant hoog rendement.

Met de lucht/water warmtepompen van Atlantic kun je het hele jaar door op duurzame wijze je woning koelen EN verwarmen. Onze warmtepompen hebben een constant hoog rendement en blijven probleemloos ontdooid wanneer het vriest. Het assortiment is overzichtelijk met een heldere werkwijze. Installeren is zo geleerd. Onze warmtepompen hebben een gunstige TCO. De aantrekkelijk aanschafprijs en de lage service kosten van deze kwalitatief bewezen producten maken onze warmtepompen zeer aantrekkelijk.

Alfea Extensa AI R32

Resultaat na installatie:

Gegarandeerd wooncomfort

Laag energieverbruik door coaxiale warmtewisselaar en A-klasse circulatiepomp COP tot 4,52

ISDE-subsidie tussen de 2550,- en 3600,- euro* bekijk het ISDE-overzicht

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

De rendementskampioen

De Alfea Extensa warmtepomp is speciaal ontworpen met het milieuvriendelijkere koudemiddel R32 dat ook nog eens betere thermische eigenschapen heeft. De warmtepomp heeft een constant hoog rendement door de unieke coaxiale warmtewisselaar die tevens ongevoelig is voor vuil. Dat maakt het systeem efficiënt en betrouwbaar.

 

De Alfea Extensa all-electric lucht/water warmtepomp is ontwikkeld om ook in koude perioden uitstekend te presteren. Deze toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming. Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV-convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).

NEEM CONTACT OP