Scroll Top

Omkasting | Climeleon

Climeleon biedt esthetische en geluidsdempende omhulsels voor warmtepomp- en aircobuitenunits.
Maakt de buitenunit van je aircotoestel of warmtepomp teveel lawaai? Of ontsiert hij je woning?
Dan is een geluidsdempende Climeleon unit cover de oplossing.

Zowel bij moderne als klassieke huizen

Een warmtepomp biedt veel voordelen op het vlak van comfort, verbruik en milieu. Maar soms kan het geluid van de buitenunit storend zijn, bijvoorbeeld als het toestel zich nabij een slaapkamerraam, op het terras of dichtbij de buren bevindt.

Met de Climeleon Wave sla je twee vliegen in één klap. Deze unit covers dempen het geluid aanzienlijk en ze zien er knap en discreet uit. Dankzij het ingenieuze design van de Wave wordt de goede werking en het rendement van de airco of warmtepomp niet belemmerd. De Climeleon Wave is makkelijk te installeren en tegen weer en wind bestand.

Ingenieus ontwerp

Dankzij de vorm van de schubben en de berekende openingen kan je warmtepomp optimaal presteren en wordt de geluidsdruk met minstens 7 decibel* gereduceerd!

 

Een luchtstroomsplitter verbetert de luchtdoorstroming, en dat is cruciaal voor de goede werking van je warmtepomp.

De Climeleon Wave is gemaakt uit duurzame zwarte kunststof bestand tegen wind, vocht, vorst, warmte en zonlicht. De covers zijn bovendien berekend op een sneeuwbelasting tot 60kg/m².

 

Ook aan je gemak is gedacht. De Climeleon Wave bestaat uit losse elementen die snel en makkelijk kunnen gemonteerd worden.

Duurzaam

Het weer kan flink tekeer gaan. Daarom zijn Climeleon unit covers gemaakt uit duurzame materialen, getest voor alle weersomstandigheden.

Design

Een warmtepompunit oogt niet erg fraai. De Climeleon Wave biedt een mooi kleedje. Niet te opvallend en stijlvol zwart.

Geluidsdempend

De vorm van de schubben en het geluidsdempende materiaal verlagen het geluidsniveau met minstens 7dB*

Luchtdoorvoer

Climeleon unit covers zijn zo ontwikkeld dat de luchtdoorstroming niet belemmerd wordt en de warmtepomp zijn rendement behoudt.

NEEM CONTACT OP