Scroll Top

Omkastingen | Evolar

Bent u op zoek naar een elegante en hoogwaardige kwaliteit omkasting voor uw airco of warmptepomp waardoor de buitenunit niet meer zichtbaar is? Deze stijlvolle omkasting is een modieuze toevoeging voor uw huis. De omkasting is geschikt voor alle merken airco’s & warmtepompen.

Productspecificaties
Artikelnummer EVO-COVER-SA
Merk Evolar
Soort Waterpomp/airco buitenunit omkasting
Kleur Antraciet
RAL nummer 7037
Materiaal Aluminium
Afwerking Gepoedercoat
Hoogte uitwendig (mm) 700
Breedte uitwendig (mm) 1000
Diepte uitwendig (mm) 500

De Evolar Evo-cover airco omkasting is een duurzame en onderhoudsvrije omkasting gemaakt van gepoedercoat antraciet aluminium, waardoor de omkasting bestand is tegen verroesting. De louvres rondom de airco omkasting zorgen dat de airco netjes wordt weggewerkt, zonder de werking en het rendement van de airco te belemmeren. Deze omkasting kan dankzij zijn bevestigingsgaten zowel worden gebruikt voor wandmontage als voor staande montage. De achterzijde van de omkasting is volledig open. Wanneer u kiest voor een vrijstaande montage kan er los een Evolar backcover voor vrijstaande montage bijbesteld worden. Met de optionele backcover is het mogelijk om de airco omkasting vrijstaand met rondom louvres te plaatsen. Wanneer u kiest voor een wandhangende montage kan er los een Evolar bottom panel (condenslekbak) voor wandmontage bijbesteld worden. Met de optionele bottom panel maakt u een wandhangende airco omkasting met een dichte onderkant, maar met aansluiting voor de condenswaterafvoer.

Een condensorschot is een must-have bij het verwarmen met warmtepompen en airco’s. Deze Condensor Separator zorgt ervoor dat de werking niet in het gedrang komt, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw systeem naar behoren werkt.

NEEM CONTACT OP