Scroll Top

ALL-ELECTRIC OPLOSSINGEN – DAIKIN

De cv-ketel kan weg en je hoeft nooit meer een gasrekening te ontvangen! Je bent dan optimaal duurzaam bezig en bespaart 100% op gasverbruik. Je bent de tijd ver vooruit en mensen uit je omgeving zullen graag bij je komen kijken hoe het werkt. Je huis stijgt zal in waarde stijgen, maar let op: ook je elektriciteitsrekening stijgt.

Dat wordt uiteraard deels gecompenseerd door het wegvallen van de kosten voor gas en als je ook nog zonnepanelen op je dak hebt liggen wek je ook nog duurzame energie op. Bedenk wel dat als je gasloos gaat, je ook niet meer op gas kunt koken.

Nieuwbouwwoningen mogen al niet meer op gas worden aangesloten en gaan sowieso all-electric

Een wereldprimeur in zijn
klasse

Daikin Altherma 3 R is ‘s werelds eerste Refrigerant/ Split-warmtepomp met het koudemiddel R-32 die niet alleen voor ruimteverwarming of tapwater kan zorgen, maar ook voor koeling! Dit alles mogelijk gemaakt door een eigen ontwikkelde en gepatenteerde compressor, waarmee Daikin voorop loopt in de warmtepompsector.

Hoogste energielabel

Er zijn maar weinig verwarmingssystemen zuiniger dan lucht/water warmtepompen. Door gebruik te maken van de energie in de lucht om te voorzien in de behoefte aan verwarming, koeling en warm tapwater, behalen onze lucht/ water warmtepompen de hoogste energierendementen, waardoor ze voldoen aan de meest recente richtlijnen die door de Europse Unie zijn opgelegd

Waarom kiezen

Hoe werkt het? Het buitendeel haalt energie uit de lucht voor verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding. Zelfs bij lage temperaturen haalt het buitendeel tot wel 80% van de energie uit de lucht; de rest wordt aangevuld met elektriciteit. De lucht/water warmtepomp gebruikt een compressor en koudemiddel om de warmte naar het water over te dragen. Met deze warmte wordt de woning op efficiënte wijze verwarmd, al naar gelang de interne warmtevraag.

Lage temperatuur (LT) warmtepomp met een aanvoertemperatuur van max. 60 °C zijn bij uitstek geschikt voor nieuwbouw- en renovatietoepassingen en sluiten perfect aan op (bestaande) vloerverwarmingssystemen en warmtepompconvectoren. En ook al gebruiken ze een lagere temperatuur, ze bieden hetzelfde comfortniveau als radiatoren

NEEM CONTACT OP