Scroll Top

Airconditioning | Daikin

 

Onze airconditioningsystemen hebben de hoogste energielabels op de markt. Met een focus op hernieuwbare energie en besparingen dankzij onze invertertechnologie, haal je jouw voordeel uit een energiezuinige totaaloplossing met een optimaal comfort en het hoogste rendement.

Onze toewijding voor (totaal)oplossingen voor een beter binnen- en buitenklimaat, garandeert dat Daikin systemen niet alleen voldoen aan, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Energiezuinig: A+++

Een Daikin airco is een lucht-lucht warmtepomp, hiermee kan je zowel koelen als (gasloos) verwarmen. Voor het koelen van je slaapkamer verbruik je gemiddeld 80kWh per jaar. Een kwart van de opbrengst van één zonnepaneel is vaak al voldoende om dit terug te verdienen.

De unieke voordelen van een Daikin airco
  • Alleen Daikin airco’s zijn voorzien van een luchtreinigingsfunctie: de gepatenteerde Daikin Flash Streamer technologie elimineert pollen, schimmels, allergenen, virussen, nare geurtjes en meer.
  • Gebruiksgemak met de Daikin Onecta app: je kan je Daikin airco bedienen met je telefoon, waar je ook bent en altijd je verbruik inzien.
  • Ssssssht: Daikin, dé stilste airco in de markt.
Ontdek de Daikin Emura

Uw Daikin Emura lucht/lucht warmtepomp (airconditioner) voor koelen en verwarmen omvat een wandmodel binnendeel, een afstandsbediening en een buitendeel. Elk afzonderlijk onderdeel is ontworpen volgens de Daikin-designfilosofie.

Deze 3e generatie Daikin Emura heeft een opmerkelijk design met zachte schaduwlijnen, extra slimme functies en een verbeterde gebruikerservaring – waardoor het nog beter aansluit bij de architecturale esthetiek, technische normen en gebruikerseisen die in Europa gangbaar zijn.

Bent u op zoek naar een airconditioningsysteem dat optimale prestaties en een schitterend design combineert? Daikin Emura is dé oplossing voor klimaatbeheersing die vorm en functie perfect in evenwicht houdt. Volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Mooi en intelligent design dat past bij uw interieur: topkwaliteit en toch betaalbaar en winnaar van de iF DESIGN AWARD en Red Dot Product Design Award 2022. Daikin Emura, een sieraad voor iedere wand!

Verkrijgbaar in 3 kleuren
Stylish: compact en stijlvol wandmodel

Het Stylish wandmodel past in ieder interieur voor een maximaal comfort en een zeer laag energieverbruik (energielabel A+++ bij koelen én verwarmen). Verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, zilver, zwart en zwarthout.

Bekroond Ontwerp

Stylish past perfect bij uw interieur dankzij de vier stijlvolle kleuren (wit, zilver, zwart en blackwood) en een elegant ontwerp. Met de afgeronde hoeken en smalle vorm, is de Stylish de meest compact ontworpen unit op de markt verkrijgbaar.

Perfecte temperatuurverdeling dankzij Coanda-effect
Intelligente thermische sensor: de luchtstroom wordt aangepast wanneer de temperatuur verandert
Seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus
Fluisterstil

Perfera Wandmodel

Het intelligente, veilige en duurzame klimaatsysteem voor uw behoeften qua verwarming, koeling en luchtzuivering in uw woning.

Zuivere lucht

Onze Perfera binnendelen zijn uitgerust met verschillende filters voor de beste binnenluchtkwaliteit.

De Flash Streamer technologie maakt gebruik van elektronen om allergenen, zoals pollen en schimmelallergenen, af te breken. Hinderlijke geuren (van tabak of huisdieren) worden verwijderd om de lucht beter en schoner te maken.

Perfera Vloermodel

Het intelligente, veilige en duurzame klimaatsysteem voor uw behoeften qua verwarming, koeling en luchtzuivering in uw woning.

Gezellige warmte

De functie ‘Heat Plus’ zorgt voor een behaaglijke warmte door gedurende 30 minuten stralingswarmte te simuleren. Daarna worden de vorige instellingen weer geactiveerd.

 

De dubbele luchtstroom van het Perfera vloermodel is ideaal om het ideale verwarmingsniveau te creëren. De lucht wordt zowel naar boven als naar beneden geleid voor een gelijkmatige verdeling van de warme lucht.

NEEM CONTACT OP