Scroll Top

Remeha – Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. Je breidt namelijk je bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. Je bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar bespaart jaarlijks tot wel 70% op je gasverbruik zonder eerst ingrijpend te hoeven verbouwen. Met de extreem gestegen gasprijzen en het aanpassen van de salderingsregeling is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor zonnepanelen. Óf een mooie uitbreiding als je al zonnepanelen hebt.

Daarom een hybride warmtepomp van Remeha

  Eenvoudig te combineren met alle merken cv-ketels

 Naast verwarmen ook koelen

  ISDE-subsidie van maximaal € 2.700,-

Waarom hybride en niet 100% elektrisch?

Duurzaam start met hoe je woont. Het grootste deel van de bestaande woningen in Nederland is matig geïsoleerd. Dat betekent dat je voor het plaatsen van een volledig elektrische warmtepomp vaak eerst flink moet investeren in isolatie en afgiftesystemen (vloerverwarming). Voor veel woningeigenaren is dat geen haalbare optie.

Een hybride warmtepomp wordt gekoppeld aan jouw cv-ketel die tijdens koude dagen de warmtepomp slim ondersteunt bij het verwarmen van jouw woning. Dat maakt een hybride warmtepomp een haalbare en betaalbare oplossing.

0
Besparing gasverbruik
45
Lage Temperaturen
0
ISDE-subsidie
Hybride warmtepompen van Remeha

De nieuwe norm in hybride warmtepompen

Remeha – Elga Ace

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 70% besparen op je gasverbruik.

NEEM CONTACT OP