Scroll Top

Daikin – Hybride warmtepomp

De Daikin Hybride warmtepomp combineert de intelligente Daikin lucht/water warmtepomptechnologie met de hr-technologie en comfort van de (nieuwe) Intergas cv-ketel ter vervanging van, of in combinatie met, uw bestaande cv-ketel.

Op basis van de buitentemperatuur, de interne verwarmingsvraag en de energieprijzen kiest de warmtepomp altijd heel slim de meest efficiënte modus. Als het erg koud is een tikje gas bij, en doorgaans efficient electrisch.
Snelle en eenvoudige installatie door de compacte afmetingen en doordat bestaande radiatoren en leidingwerk niet vervangen hoeven te worden. Uw warme tapwater (voor douche e.d.) blijft gewoon via de cv-ketel verlopen. Dus geen verlies van comfort!

Uw slimme en duurzame hybride oplossing voor ruimteverwarming, warm tapwater en (eventueel ook) koeling voor klimaatcomfort, het hele jaar door.

De ideale combinatie

Onze Daikin Hybride lucht/water warmtepomp combineert hernieuwbare energiebronnen (lucht en water) met cv-technologie om het hoogste rendement te bereiken. De intelligente programmering bespaart tot 35% meer energie en tot 75% gas dan een traditionele cv-ketel door automatisch de meest voordelige en energiezuinige modus te kiezen op basis van de energieprijzen, de buitentemperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen.

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp is ontworpen met onze unieke dubbele warmtewisselaar en gebruikt condensatietechnologie om de ruimteverwarming en de productie van warm tapwater 10 tot 15% efficiënter te maken dan met traditionele cv-ketels.

Daikin Hybride H (monobloc) combineren met uw bestaande cv ketel
De eerste 4 kW warmtepomp van Daikin in Monobloc-uitvoering met koudemiddel R-32. De Daikin Hybride H (mono) warmtepomp is stil, zeer compact en nog milieuvriendelijker en kan dankzij de wateraansluitingen door elke cv-verwarmingsinstallateur worden geïnstalleerd. De Daikin Hybride H (mono) voorziet in ruimteverwarming en (evt.) warm tapwater door een combinatie van warmtepomp- en cv-technologie. De warmtepomp kiest altijd heel slim de meest efficiënte verwarmingsmodus op basis van energieprijzen, buitentemperatuur en interne verwarmingsvraag. Daar waar de Daikin Hybride R en H worden geleverd met een nieuwe Intergas CW4 (28 kW) of een CW5 (32 kW) cv-ketel, zorgt de Daikin Hybride H (mono) voor een bivalente oplossing bij een bestaande cv-ketel (ongeacht het merk).
0
Bespaart energie
10
Effectiever
De stilste warmtepomp

Daikin produceert al warmtepompen sinds 1958. We zijn expert in technieken voor verwarmen, koelen en warm tapwater. Onze warmtepompen zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw. Voor alle type huizen en gebouwen bieden we oplossingen. Van volledig gasloos tot gas terug (hybride). De warmtepomp is een duurzaam alternatief voor verwarming via gas. Of in het geval van hybride tot 50% minder gasverbruik. Een hoog energierendement en… fluisterstil. Een buitendeel van een warmtepomp maakt geluid. Warmtepompen van Daikin zijn stil. #destilste.

NEEM CONTACT OP