Scroll Top

ALL-ELECTRIC OPLOSSINGEN – PANASONIC

De Panasonic Bi-bloc is de meest flexibele warmtepomp-lijn van Aquarea, de binnenunit kan geplaatst worden op de plaatst waar uw CV-ketel geïnstalleerd is. Of u nu in een renovatie- of nieuwbouwwoning woon, de Bi-bloc warmtepomp is een passende oplossing voor iedere situatie. Het verwarmingsvermogen varieert van laag naar hoog, zo is er voor ieders comfort de juiste warmtepomp.

Geen hybride maar all-electric

Iedereen roept ‘hybride’, maar wij zeggen ‘all-electric’. De eerste investering ligt weliswaar iets hoger dan bij huidige verwarmings-methodes en de hybride oplossing, maar de gebruikskosten zijn vele malen lager, waardoor de investering snel is terugverdiend. Daarnaast kunnen vele merken als ze eenmaal hybride zijn aangesloten niet meer ‘all-electric’. Met onze warmtepompen kan dat wel, ‘naadloos overstappen’ is dus ook een optie. Daarnaast wordt gas elk jaar duurder.

Meerdere modellen, toepasbaar in iedere woning

De lucht-warmtepomp Aquarea is een product van Panasonic, behoud uw comfort en doe geen consessies! Kies voor de juiste capaciteit warmtepomp om uw huis te verwarmen, ook bij lagere buitentemperaturen. Er zijn systemen beschikbaar van 3 tot 16 kW, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw thuissituatie.

Topcomfort en efficiëntie

Met lagere geluidsniveaus en meer comfort en efficiëntie biedt de nieuwe generatie Aquarea warmtepompen uitgebreide technologische vooruitgang, terwijl de sterke punten van de Panasonic Aquarea reeks behouden blijven.

De nieuwe serie geeft een uitstekende SCOP tot 5,12 weer, wat zorgt voor een uitstekende efficiëntie. Zelfs bij lage temperaturen zijn ze betrouwbaar. De Aquarea-serie omvat een scala aan capaciteiten en kan worden afgestemd op de weersomstandigheden en het ontwerp van uw huis.

De nieuwe Aquarea K- en L-generaties profiteren van een lager geluidsniveau, tot 8 dB(A) minder dan de vorige modellen. Dit voordeel maakt de installatie flexibeler doordat er meer plaatsingsmogelijkheden zijn. 

NEEM CONTACT OP